torstai 31. maaliskuuta 2011

Kaarroketunika

Ihana malli! Suosittelen lämpimästi kaikille... on kyllä tosi koukuttava malli.

Alkuperäinen ohje on Novita syksy 2009 lehdessä neulottuna puro langasta. Tässä luomus viime vuoden tammikuulta, silloin veljen tytöt sai tämmöiset. Lehdessä on ohje sekä lapsen, että aikuisen kaarroketunikalle. Itsella vartalon malli ei ehkäpä oo ihan niin solakka, että tuollaista päälleni pistäisin... joten aikuisen mallia en oo vielä neulonut, vaan ken tietää tulevaisuudessa, mieli voi muuttua :-)

Nuoremmalle tyttärelle tein saman tunikan viime vuonna puron kesälangasta, joka oli yllättävän kiva lanka neuloa, vaikka aiemmin en kesälangoille oo juurikaan lämmennyt. Tosin viimeisessä Novitan lehdessä oli tosi kiva puuvillapuseron malli... siitä kenties myöhemmin lisää? Tässä malli kuvattuna neidin päällä..

No nyt tein sukulaistytölle samalla mallilla uudesta puro batik langasta saman tunikan ja nyt jo mietin kenelle seuraavan tunikan neuloisin??
Värit ei oikein tuu oikeuksiinsa, kuvasin sen nimittäin pihalla juuri ennen hämärän tuloa, kirkkaammalta väri näyttää luonnossa. Villainen puro on näistä langoista ehdottomasti miellyttävin neuloa, se oikein hellii käsiä. Kesää kohti kuitenkin ollaan vissiin menossa (vaikkei pakkaset ulkona asiasta vakuutakkaan) ja villaisena tunika on todella lämmin.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, huominen enää töitä ja lauantaina suunta chilikurssille Vammalaan!

1 kommentti:

  1. Oi, varsinaisia namupaloja kaikki!! Tätä mallia pitäisi kyllä jossain välissä itsekin kokeilla tehdä... kunhan nuo Lankamaailman edelliset hankinnat on ensin saatu puikoilta ulos... :D

    Ihanaa viikonloppua!!!
    t. Ruususen Mami

    VastaaPoista