lauantai 2. huhtikuuta 2011

Neuleliivi Norosta

Norovirus jatkuu...
Tykkään kaikkien norolankojen epätasaisuudesta ja elävästä pinnasta, tuntuu kuin neule etenisi itsellään. Joitain lankoja neuloessa työ ei tunnu etenevän lainkaan ja mieleellään tekee vaikka mitä välitöitä. Joskus joku neule on jäänyt ikuisesti meneillään olevaksi. Noron kohdalla niin ei ole tapahtunut vielä milloinkaan!

Ihanan kallista... tuumataan mainoksessakin. Sen jälkeen kun katsoin viimeksi neulekahvilassa kuinka hidasta käsinkehrääminen on en enää ihmettele Noron hintoja, käsittääkseni lanka on käsinkehrättyä ja ainakin käsin värjättyä.
Tämän neuleliivin tein Noro Yuzen langasta 4.5 knit pron pyöröpuikolla. Pääntien hihansuut ja alareunan neuloin Karaoke langalla, siinä on 50g soijasilkkiä ja 50g villaa, epätasaisuutensa ansioista se sopi oikein hyvin reunoihin.

Liivi edestä kuvattuna

Liivi takaa kuvattuna
Takakappaleeseen tuli melkein paremmat värit kuin etukappaleeseen. Keristä kun ei voi milloinkaan tietää mitä väriä niistä seuraavaksi tulee, vaikka kuinka koettaa ottaa samansävyisiä vyyhtejä niin silti värit vaihtelevat. Kuvassa värit eivät oikein kunnolla erotu... punainen on ihanan fuxian värinen ja musta on kunnolla mustaa.

Vihdoin tulossa pakkaseton yö.... huomenna pääsee puroja tekeen pihaan. Joka kevät minusta kuoriutuu vesileikeistä pitävä lapsi (onneksi ei tarvitse laittaa kurahousuja päälle) ja myöhemmin keväällä pyromaani minussa herää. Mies totesi jo vuosia sitten, että osaa aina tulla kotiin kun savumerkit näkyvät kauas. Onneksi asutaan maalla, enkä häiriköi ketään astmaatikkoa kulotuksillani.

Ihanaa, huomenna ei ole mitään menoa ja saa kutoa pitkään. Tämä päivä meni chilikurssilla, joka oli kyllä oikein antoisa. Onneksi sain ystävältä yhden kuivatun chilipalon ja naapurista saan kuulemma lisää siemeniä, niin voin heti huomenna laittaa siemenet turpeeseen. Tomaatintaimet ovat jo muuten sirkkalehdillä =)
Ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Onneksi sinuun on tarttunut tuollainen Noro-virus. Tämä liivi on todella hyvän värinen. Meidän perhe sairastaa flunssaa tällä kertaa kunnolla, ei meinaa hävitä millään. Ja lumet sulaa vauhdilla niin pian pääset möyrimään pihaankin. Hupaisaa huhtikuun jatkoa. t. SnY

    VastaaPoista