maanantai 28. maaliskuuta 2011

Noro virus...

Onneksi ei kuitenkaan se tauti vaan virus koskee Noro lankoja :-)

Mikään muu lanka ei ole onnistunut koukuttamaan minua samalla lailla kuin nämä. Juuri eilan sain valmiiksi topin, joka toimii erinomaisesti slipoverina (testasin heti eilen). Lankana Noro silk garden lite, malli 66 moda 4/2010. Jos ajatellaan, että tämä on tarkoitettu kesätopiksi niin ei se oikein toimi... paitsi kylmillä keleillä, on nimittäin sen verran lämmin asuste! Ja ainakin tämän värisenä tämä on enemmän syksyyn, talveen ja kevääseen sopiva kuin kesään... kesällä pitää päällä olla jotakin pirteämpää.

Heti lailtoin puikoille uuden noron... neuleliivi sekin. Nyt lankana Noro Yozen ja mallina kainalosta pystyraidoin neulottu, malli nimellä raidat lehdestä käsityö (Viron suurin käsityölehti) kevät 2010.
Samalla mallilla neuloin aiemmin jämälangoista tämän...
Kiva keino hyödyntää jämälankoja, suosittelen kaikille.

Nyt lomapäivän kunniaksi katsomaan puutarhaetsiviä ja NEULOMAAN!
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, ulkoillaan ja nautitaan uhallammekin keväästä vaikka ilmojenhaltiat ei meitä siinä oikein tuekkaan (nytkin sataa lunta).

3 kommenttia:

 1. Oih, miten ihania luomuksia!!! Olet tosi luova! Tuo Noro vaikuttaa upealta, toivotaan tosiaan, että saadaan nauttia siitä vain langan muodossa ;)

  t. Ruususen mami

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen tuo pystyraita!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpi hyvältä!
  Norovirus vie taatusti ja lujaa, jokaiseen kerään voisi laittaa varoituksen: saattaa aiheuttaa altistusta ahmintaan, aiheuttaa myös tahattomasti pääseviä Oih-äännähdyksiä.
  Asta

  VastaaPoista