maanantai 14. maaliskuuta 2011

Villatakki valmistui!

Ihanaiselle pikku prinsessa 4 v:lle oli tekeillä villatakki. Tässä kappaleet valmiiksi neulottuina, juuri pois pingotuksesta otettuna.
Eilisen päivän vietin kooten villatakkia ja neuloen nappilistoja ja kaulusta. Halusin selkeyttää muuten raidallista neuletta ja neuloin ne valkoisella. Söpöt sydännapit löysin Tampereelta nappikaupasta.
Malli Omasta päästä, lanka novita nalle kukkaketo, ruusu. Puikot 3.5
Neiti 13v. totesi villatakin nähtyään, että se on ihan saajansa näköinen... niin minunkin mielestäni. Saas nähdä mitä pikkuneiti tuumaa villatakin saadessaan.

Viikolla teini ilmoitti haluavansa pannan, oli sellaisen kuulemma jossakin blogisa nähnyt. Langan ostin torstai-iltana vieraillessani ihanaisessa neulekahvilassa Orivedellä, siis lankaliikkeessä nimeltään Ainou. Siellä oli laadukkaita lankoja alehintaan... turvallisuuden tunne lisääntyi samaa tahtia kasvavan lankamäärän kanssa ;)

Siellä oli Oriveden sanomien toimittaja tekemässä juttua neulekahvilasta, ilmeisen hyvin toimittaja viihtyi koska lähti viimeisten joukossa. Eikä ihme sillä paikassa on ihanan leppoisa, akkuja lataava tunnelma.
Pantaa varten ostin kerän Katian Qina lankaa, 80% Baby alpakkaa ja 20% Bambua... ihanan pehmeää lankaa, joka ei kutita lainkaan. Hieman hassusti kuvattuna koska en halunnut kuvata kasvoja, tamppi kuuluu kuitenkin oikeasti otsalle!

Omat hamevillasukkani valmistuivat viikonloppuna myös. Lankana niihin käytin terään pelkkää hot shok luxoria, neulottuna 3 puikoilla ja varsi polvekeraitasukan mallilla 4 puikoilla ja siellä kulki mukana mohairlanka Merino lace Shoppel Wollelta. Ovat muuten ihanan tuntuiset jalassa, tuota sukkalankaa käytän toistekin!

Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille rakkaat lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti