lauantai 5. maaliskuuta 2011

Lähti lapasesta....

Lähdimme viikolla ystäväni kanssa humputtelemaan... retkikohteena Lankamaailma Tampereen Lielahdessa ja ihana Runokahvila keskustassa, Ojakadulla. Päivä oli täydellinen vapaapäivä... joskin sen seurauksena meneillään olevia töitä on monta! Mikään työhän ei ole kesken, koska siinä on sellainen negatiivinen sävy, mutta meneillään olevassa on etenevä sävy =)
Tulossa on jakku pikkutytölle, novitan kukkaketo ruusu langasta, villatakki itselle eko multi ull langasta ja sukat myös itselle hameen kanssa pidettäväksi, sukan varret mohair + Hot Socks Luxor polvekeraitasukan mallilla ja terä ilman mohairia sileää.

Revontulihuivi on pingotettuna kuivumassa. Jostakin syystä sen lanka miellyttää kissoja kovasti, itse en ole asiasta mielissäni, sillä ne pyrkivät pureskelemaan lankaa. Omaan huiviini toinen niistä jo ehti tehdä reiän, jonka onneksi sain paikattua. Siitä syystä huivi on kuivumassa oven takana kissojen ulottumattomissa!
Huivi päästi suht paljon väriä liotusveteen, mitä eivät aiemmat huivit ole tehneet, mutta onneksi värejä jäi jäljelle runsaasti...
Ihanan aurinkoista viikonloppua! Kangasalla on aurinkoinen mutta todella tuulinen päivä, siitä huolimatta nyt ylös, ulos ja lenkille. Huomenna on laskiainen... liukkaita laskuja kaikille ja makoisia pullia mahan täydeltä!

4 kommenttia:

 1. Kiitos Jaana kommentistasi. Tykkään mallista myös ja tuon värinen on myös mun mieleen =)

  VastaaPoista
 2. Ihanilta näyttävät, niin huivi kuin nuo kaikkio kohta valmistuvatkin... Miten muuten keksit käyttää sukissa tuota mohairia varressa, se on hieno idea!!!

  Terkuin
  Ruususen Mami
  alias C.

  VastaaPoista
 3. Sukkien varteen lalitoin mohairia koska en löytänyt mieleistäni lankaa, joka olisi sopinut neulehameeni kaveriksi. Tämä yhdistelmä toimi oikein hyvin ;)

  VastaaPoista