sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kissat nauttii neulomuksista!

Niin ketäs varten noita myssyjä on tullut neulottua? Mansikan mielestä ihanasti lämmittäviä... ei niinkään päässä vaan makuualustana ;-) Löysin varastosta vanhoja keskeneräisiä neuleitä... tai siis mikäänhän ei ole kesken vaan meneillään oleva! Eräästä neulepaidan etu- ja takakappaleesta tuli pesemällä ihanat lämmittävät peffanalauset. Tuli hyvä mieli kun sai vanhan työn käyttöön. Paitana en sitä enää pystynyt näkemään.
Ystävä kävi taannoin meillä ja ihastui huovutettuun hattuun. Väritoiveen selvittyä tein kaksinkertaisiesta Purosta isoilla puikoilla oheisen hatun. Pitänee alkuviikosta kyläillä ja toimittaa hattu uuden omistajan päätä lämmittämään, varsinkin kun pakkasten on luvattu jatkuvan. Anteeksi kuvan huono laatu ja kukkakin on toisella puolella!

Teeteen Aureasta valmistui seuraavan kuvan baskeri. Ohjeen katsoin Modasta 6/2009. Lanka oli ihanaa neulottavaa, suorastaan ylellisen tuntuista. Se sisältää 50% babyalpakaa ja 50% silkkiä. Päässäkin tuntui sopivan lämpöiseltä ja mukavan pehmeältä.
 Perjantai-iltana käytiin veljen perheen luona, matkatyönä sukat! Kuinkas muutenkaan... Eräs lapsistani ehdotti että hommaisin autonkuljettajan myös työmatkoille, niin voisin käyttää matkat hyödyksi neulomalla ;-) Taitaa olla ihan muissa hommissa kun työsuhde-etuna on auto kuljettajineen.

Sukkiin käytin Seiska veikan uutta raitaväriä ja varteen kokeilin helppoa pitsineuletta, mitä pystyi pimeässä neulomaan. Ihan hauska malli, sopiva olosukkiin.
                                            Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla noita neuleita näyttää syntyvän ihan solkenaan! Hieman olen kade tosta kutomisvauhdista :) Toi baskeri näytti ihan mulle sopivalta.....täytynee etsiä ohje....löytyisköhän netistä

    VastaaPoista
  2. Oi kun ihana baskeri!! Myös Purosta huovutettu hattu näyttää kauniilta ja suloisen lämpimältä. Itsekin sain vihdoin väkästettyä Puro-baskerini (Novitan ohjeitten syksy 09 ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan - muttei menny kuin Strömsössä... :) - tuli sit enempi sellainen reilusti Bob Marley -henkinen!! No, pistinpä pesukoneeseen nelikymppiseen hienopesuun ja vot, sieltä sukelsi esiin aivan mielettömän passeli huovutettu ihanuus!! Jee!!!

    Työn iloa toivotellen, C.

    VastaaPoista