maanantai 28. helmikuuta 2011

Ihana maanantai!

Ihanaa alkanutta viikkoa 9, Pirkanmaan hiihtolomaviikkoa!

Perjantaina menin suoraan töistä hoitamaan isääni, jonka polvi oli samana päivänä operoitu... siitä syystä ehdin vasta tänään töiden jälkeen hakemaan postista tämän...
Kyseessä oli siis ensimmäinen SNY pakettini!

Miten joku voi tietää minusta NIIN paljon? Ihanaa ja jollakin tapaa hämmentävääkin...
Paketista löytyi ihanaa ohutta alpakkalankaa, 100% babyalpakkaa, Cascadeyarns Alpaca Lace, jonka väri mielytti minua todella paljon. Olin suunnitellut tekeväni jossakin vaiheessa Annis huivin, mutta sopiva lanka itseltä puuttui... saamani lanka on juuri oikean paksuista kyseiseen huiviin.

Saamaani piirakkaohjetta aion ilman muuta kokeilla. Olenhan jossakin postauksessa viitannut tuoreeseen pullantuoksuun, mutta tarkasti on pitänyt lueskella kirjoituksiani, että tuonkin tiedon sieltä esille on saanut. Nameja tuli montaa sorttia... seuraavan paketin aukaisen ilman perheen avustusta, josko verottajakaan ei silloin nameillani niin kävisi. Ei vaiskaan, jaettu ilo on moninkertainen ilo!

Takuuvarmasti en ole viitannut puutarhainnostukseeni, paitsi profiilin esittelyssä... senkin on siis salainen neuleystäväni käynyt huolella lukemassa, sillä paketti sisälsi silkkiunikon siemeniä. Isolta puutarhatontilta löytyy juuri oikea paikka näille ihanille kesäkukille. Mitään siemeniä en olekkaan vielä laittanut kasvamaan. Josko nyt muutaman lomapäivän aikana saisin laitettua tomaatin taimet kasvamaan. Tosin kasvihuoneen ympärillä on niin paljon lunta, että ei ole kiirettä taimillakaan ;-)

Tyttöni on lähdössä heinäkuun alussa vaihto-oppilaaksi Australiaan. Australiasta kertoo myös saamani pokkari. Tyttären blogi on blogilistallani, onkohan salainen ystäväni laskenyt yksi ynnä yksi vai liekö tämä yhteys sattumaa? Olen lukenut ennenkin Tamara McKinleyn romaaneja mutta nyt saamaani Kesämyrskyä en ole aiemmin lukenutkaan.

Tässä koko pakettini monipuolinen sisältö...

Kiitos Salainen neuleystäväni! Onnistuit ilahduttamaan minua todella paljon, ihana että olit kirjoittanut pitkän kirjeen mukaan. Olit todella nähnyt vaivaa ja onnistuit koskettamaan sisintäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti