perjantai 18. helmikuuta 2011

-32 astetta

Kelihän on kuin lapsuus talvina, mua ei haittaa pakkanen yhtään. Takkaan ja hellaan vaan lisää puita niin johan tarjetaan. Lapsille oon kutonut tumppuja, kuvat on jäänyt ottamatta... heti on menneet käyttöön.

Olin reilu viikko sitten Orivedellä neuleillassa, jota järjestää paikallinen neulekauppa, Ainou. Ihana oli istahtaa kahvi kupposen ääressä samanhenkisten ihmisten seuraan. Iltoja järjestetään joka toisen viikon torstai, lisätietoja saa osoitteesta ainou.fi. Sieltä sain idean yhdistellä useita lankalaatuja neuleisiin ja niinpä tumppuja on syntynyt jämälangoista. Ne on monasti kivemman näköisiä kuin vaan yhdestä laadusta neulotut... ajattelinkin seuraavaksi neuloa jämälangoista hameen.

Lila jakku on valmis, joskus koetan muistaa kuvata sen, vaikka siitä ei tullut ihan mun mieleistä. Mut sitä ei pysty purkamaankaan kun lankana on teeteen lenkkialpakka.
Nyt puikoilla on ihanaista tee teen aureaa, syntymässä baskeri... siitä myöhemmin.

Loppuun muutama kuva sisustus tauluista, joita löysin paikallisesta Gepetto liikkeestä. Jos joskus Kangasalle eksytte (tai tulette varta vasten) käykää ihmeessä, on meinaan ihana liike. Sijaitsee pääväylän varrella, samassa talossa kuin Vanha Vieno. Myynnissä paikallisten käsityöläisten kättenjälkiä, koruja, puuleluja, tauluja, kortteja, vaatteita, laukkuja ym.
Nämä sisustustaulut oli ihan pakko ostaa... olihan niissä viittaus villasukkiin ;-)
                                           Mukavaa aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Teilläkin siis on pakkasta pidellyt..Niin täälläkin ja kaiken lisäksi aurinko on ihanasti paistanut. Mukavaa että pieni ystävänpäivä-ylläri miellytti.

    VastaaPoista
  2. Aurinkoa on myös täällä piisannut tähän päivään asti... mut kun aurinko ei näyttäytynyt jäi pakkanenkin -15 asteeseen.

    VastaaPoista