sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Isoäidin neliöitä

Viimeisin Novita oli pullollaan malleja isoäidin neliöille... mutta kuten aiemminkin uusin lehti ei sytyttänyt minua millään. Olen vissiin hieman hitaasti lämpiävää sorttia :-)

Nukelle peitto oli taannoin lahjatoiveena. Tälläinen siitä tuli, eilen yhdistelin palat ja virkkasin koristereunuksen, palojan oon tehnyt vähän joka välissä välitöinä. Malli omasta päästä baby born kokoiselle nukelle. Lankoina seiskaveikat neliöihin sekä yhdistämiseen ja reunuksiin nalle.


Tykkäsin lopputuloksesta kovasti, noista neliöistä voisi neuloa jotakin muutakin. Torstain neulekahvilassa näin ihanan puseron, jossa etu- ja takakappale oli neliöistä, hiat sileää yksiväristä neuletta, paitsi hiansuissa koristekerrokset virkkaamalla... sellaisen voisin jossakin välissä tekaista. Neliöiden virkkaaminen osoittautui nimittäin mukavaksi hommaksi, vaikken minään virkkaajana itseäni pidäkkään.

Kevät on jo pitkällä, tomaatit jo tekevät toisia lehtipareja kovaa kyyti ja chilikurssin jälkimainingeissa on itämässä useampaakin sorttia chiliä, niistä ehkä myöhemmin lisää.
Halutessani kevätloman pääsiäistä edeltävälle viikolle ajattelin, että silloin jo pääsisi hieman pihahommiin tai ainakin kasvihuoneelle puuhasteleen? Taitaa luontoäiti näyttää pitkää nenää mun suunnitelmille, lunta kun on vielä vissiin juhannuksenakin ja yöpakkasten takia ei kasveja uskalla siirtää vielä kasvihuoneeseenkaan =(

Koko viikon ole neulonut tätä... eli lumiruusu huivia Noro Sekkosta. Tarkoituksenai olisi tehdä yksinkertainen hiaton pellavamekko kummitytön Yo-juhliin. Tällä huivilla tuon kesäisyyttä ja kirkkautta yksiväriseen mekkoon ja toimiihan suuri huivi hyvin myös allien peittäjänä ;-) Toivottavasti alkavalla viikolla saan esitellä huivin pingotettuna, jäljellä ei oo enää kuin viimeiset mallikerrat (joissa toisin on tikuttamista vielä ihan riittämiin).

Nyt ulkoilemaan ja nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta.
Mukavaa sunnuntaita teille kaikille <3

3 kommenttia:

 1. Voi miten herttainen tuo nukenpeitto onkaan, kyllä varmasti nukkevauva näkee varmasti kauniita unia sen lämmössä!!

  Ja niin herkullisen värinen huivi, näyttää myös tosi pehmeältä ja suloiselta langalta. Minkä väristä pellavamekkoa olet ajatellut? Huivistahan löytyy vaikka mitä yhdistelmäkelpoista sävyä... Saiskos toivoa kuvaa myös huivista levitettynä esim. harteille? :)

  Ihanaa viikonjatkoa
  Ruususen mamilta <3

  VastaaPoista
 2. Pellavanväristä, suht pliisua mekkoa olen ajatellut, koska huivi on varsinainen väri-iloittelu =)
  Toivomuksia vastaanotetaan... katsotaan sitten kenen harteilla?

  VastaaPoista
 3. Voi nami! Arvaa kuka rupee nyt neliöille kans!
  Huivista tulee ihana, voi jo nähdä ihanan ilmavan kesän, utuiset aamut lämmintä päivää enteilemässä,kiireetön askel illan tuoksuissa, kaikki on siinä.
  Asta

  VastaaPoista