torstai 7. heinäkuuta 2011

Ihanainen Kesä!

Terveydys kaikille,

Luulin jo toukokuussa, että tänä kesänä ei tule käsityötaukoa... toisin kävi. Kesällä mua ei kutsu käsityöt lainkaan, se loppuu kuin seinään. Puuvillalangat ei oo kiehtoneet mua oikein milloinkaan, nyt kyllä katsoin jo muutaman mallin, jotka haluaisin neuloa, mut kun ei niin sitten vaan ei.

No kesällä meikäläinen on kaiken aikaa ihan pihalla :-)
Pihatyöt, kasvihuone, uiminen, lenkkeily aikaisin aamulla, kahvihetki pihakeinussa, omalla pihalla patsastelu ja pällistely, lenkillä muiden pihojen kyyläily, jumppa uimarannalla c-kasetin tahdittessa menoa... siinä ihanaa kesäpuuhaa joiden parissa aika kuluu kuin siivillä.

Huominen vielä töitä ja sit lomaa 4 viikkoo, alkuun säntäämme miehen kans Sisiliaan, Trapaniin mafiosoja katsoon. Ihana kun reissu on heti loman alkajaisiks, pääseepä kunnolla ja heti irrottautuun töistä. Tammelan torilla on pakko päästä käymään mustalla makkaralla ja jätskillä, muuten en voi sanoa olleeni lomalla. Muu loma meneekin melonnan parissa, Kangasalla on melonnan SM-kisat, joissa piisaa hommaa myös meikäläiselle... eikä suinkaan melojana ;-)
Toiseksi viimeisen lomaviikon vietän köksänä melontaleirillä, sekin on jo perinne, ja ihana sellainen. Nykyajan lapset ja nuoret on aivan ihania, niiden kanssa aivan itsekkin nuortuu!

Vanhin lapseni Hanna on nyt sitten perillä Australiassa, jossa hän viettää vaihto-oppilasvuotensa. Hannan blogiin on linkki jostakin mun etusivulta... käykäähän katsomassa. Äitinä tunnen suurta haikeutta ja ikävääkin jo mutta ennenkaikkea tyytyväisyyttä, että neiti on niin rohkea ja reipas, että halusi matkaan lähteä. En hetkeäkään epäile hänen pärjäämistään maailman toisella laidalla.

Ihanaa ja nautinnollista kesää teille kaikille <3
Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti