maanantai 30. toukokuuta 2011

Salainen neuleystävä paljastui...

Perjantaina oli posti tuonut toukokuun paketin salaiselta neuleystävältä, mukana oli kirje, jossa hän paljasti henkilöllisyytensä. Oli kiva viettää odotuksen, ilahtumisen ja yllättymisen hetkiä kanssasi tänä keväänä Tuula!

Paketti oli taas kerran, kuten joka kerta, erittäin mieluinen. Oheisesta kuvasta selviää sisältö, kaksi kerää ihanaa ohuta alpakkalankaa (ilmiselvästi huivia varten), söpö rintakoru kierrätys materiaalista, kirja, jonka olen kohtsillään jo lukenutkin ja hempeitä lautasliinoja kesän kahvihetkiin. Kaiken kruununa kaksi tuikkua, ohje kuinka koukkuan (sain välipaketissa koukkuamis koukun, jonka Tuulan isä oli tehnyt) ja puutarhaliite paikallisesta sanomalehdestä... hyvin olet oppinut minut tuntemaan.


Neulepusero Noron isoäidin neliöistä alkaa muotoutumaan, huivia en ole vieläkään saanut pingotettua, kiire alkaa tulla sillä yo-juhlat ovat tällä viikolla! Selkeästi huomaan, että piha- ja kasvihuonetyöt vievät ison osan vapaa-ajastani, sekä hillitön kuntoilu, joka jäi kuntoutuksesta päälle. Hyvä niin, sillä selkä on erittäin hyvässä kunnossa! Siitä olen erittäin onnellinen.

 Ohessa vielä kuva meidän nuorimmaisista, jotka eilen kärryttelivät... kuvankin myötä voitte aistia huumaavan tuoksun joka lähtee kukkivasta norjan angervo aidasta.
Sen myötä ihanaa toukokuun loppua ja ylihuomenna alkavaa kesäkuuta, love you all!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti