keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kyllä nyt on kuntouduttu!

Kuntoutus on nyt onnellisesti takanapäin. Aivan mahtava ja mieliinjäänyt 2 viikoinen takana, kyllä nyt on paljon eväitä itsensä hoitamiseen. Heti kuntoutuksen jälkeen tuli tosin sinnikäs niveltulehdus (olisiko rasitus takana) mutta eiköhän tämä tästä. Positiivinen asenne kantaa ainakin vielä.

Meidän ryhmässä oli 10 kuntoutujaa, kaikki erilaisia ihania persoonia. Vertaistukea samaa sairastavilta oli tarjolla roppakaupalla.
Siuntio oli paikkana ihanteellinen liikkumiseen sekä sisällä, että pihalla. Ensimmäisellä viikolla sää oli hieman viileämpi mutta toisella viikolla pärjäsi shortseissa ja topissa. Työkaverit kysyikin olinko ollut etelänlomalla vai unohtanut pestä naamani ;-)

Noro huivin sain yhtenä iltana viimeisteltyä, pingotus ja kuvaaminen on vielä meneillää... keskenhän ei mulla ole mikään! Noro isoäidin neliöitä on about 50 tehtynä, osa jo yhdistetty, en vaan oo osannut päättää teenkö villapaiden vai villatakin? Huomaan kuitenkin, että lähestyvä kesä ulkotöineen ja lisääntynyt liikkuminen vie aikaa neulomiselta, mutta aikansa kutakin.

Ihanaa loppuviikkoa teille kaikille rakkaat lukijani!

1 kommentti:

  1. Pian salaisuudet paljastuvat...jännittäviä aikoja elämme. Mukavaa viikonloppua toivotan.

    VastaaPoista