sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Palmikkopitsisukkaa pukkaa!

Ihana lämmin ilmavirtaus on hellinyt meitä koko viikonlopun, pihahommat on aloitettu ja ensimmäiset terassikahveetkin on jo juotu... Kohta juodaan seuraavat. 
Haravoinnin ja kukkapenkkien siivoamisen lisäksi mies on heilunut moottorisahan kanssa, kirjolaikkukanukat saavat lähteä, tilalle tulee paikka peräkärrylle ja puidentekoalue hieman suurenee. 
Nyt olisi tarjolla ihanaa kranssimateriaalia, punaisia, hyvin taipuvia oksia, paljon!
Otin varaslähdön vappuun ja paistoin satsin maidottomia munkkeja. Ihan tavallinen löysä pullataikina veteen tehtynä ja rasvana sinistä keijua.


Puolen litran taikinasta tulee munkkeja noin 30 kappaletta... Ihan kaikkia ei jaksa heti syödä, noin puolet menee ilman sokeria pakkaseen. Sopivan hetken tullen sitten nopeesti mikrossa lämmittää niitä ja sokeroi pakastuspussissa, ovat kuin juuri paistettuja!


Puikoilla on tällä hetkellä villitykset itselle, niistä tuonnempana.
Viime viikonloppuna vanhin tytär toivoi itselleen pitkiä palmikkopitsisukkia ja ne myös sai :)
Malli Novitalta, lanka puhtaan valkoinen seiskaveikka, puikot 3.5. Aikas napakka malli, hyvä niin, pysyvät paremmin jalassa.


Muutamat perussukat on myös puikoilta pudonneet. Tarkoituksena on lankavaraston tyhjentäminen, ihan kokonaan en pysty oleen uusia lankoja ostamatta, mutta ajatuksena on käyttää enemmän kuin ostaa, eikös se olisi ihan hyvä periaate. Ainakin niin kauan kun varastoa piisaa... Ja sitähän piisaa :)
Molemmissa sukissa lankana seiskaveikka, puikot 3.5. Oikean musta-kirjavat perussukat vahvistetuilla kantapäällä ja sädekavennuksilla kärjessä. Vaaleissa mallina kuplasukka, myös vahvistettu kantapää ja sädekavennus kärjessä. 


Hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!
KatriEi kommentteja:

Lähetä kommentti